Un baimarean a fost accidentat cu masina iar apoi lasat sa moara in sant

Romanul lasat sa moara pe sosea in Italia, dupa ce a fost lovit cu masina, era sofer de TIR. Alexandru avea 35 de ani si se ducea la munca, sambata de dimineata, cand a fost spulberat de un tanar sofer care apoi a fugit, impreuna cu doi prieteni.

Alexandru Gheorghe Ghiz era din Baia Mare si traia la Milano impreuna cu sotia si cei doi copii. Conform ilgiorno.it, romanul in varsta de 35 de ani era sofer de camion si vineri spre sambata noaptea, la volanul autoturismului sau, se ducea spre serviciu.

A oprit pe marginea drumului, la Vimodrone, a coborat din masina, moment in care a fost izbit violent de un alt autoturism. Cele doua vehicule s-au rasturnat pe campul de langa sosea, iar Alexandru a fost lasat sub unul dintre ele, fara viata, scrie Observator.

Trei tineri italieni erau in masina care l-a lovit pe roman. Acestia au coborat nevatamati si au rupt-o la fuga de la locul accidentului.

Un trecator a observat sambata, in jurul orei 7 dimineata, cele doua masini, rasturnate pe camp. El a sunat la politiei, apoi a vazut si cadavrul lui Alexandru. Politistii au sunat-o acasa pe sotia romanului, care a fost chemata la locul accidentului, fara sa i se spuna ca barbatul ei e mort.

In timp ce agentii strangeau date la locul impactului, a aparut si soferul vinovat de accident, un tanar de 20 de ani, insotit de tatal lui.

Procurorul de caz a reusit sa stabileasca faptul ca accidentul s-a produs in jurul orei 3.30 noaptea, iar tinerii din masina care a intrat in plin in Alexandru au mers pe jos acasa. Alexandru a ramas pe camp aproape 4 ore pana a fost gasit si nu se stie inca daca el a murit pe loc, la impact, sau acest lucru s-a intamplat in intervalul in care a zacut in frig.

Autopsia va dezvalui cauza si ora mortii. Daca tinerii care l-au accidentat l-au abandonat pe camp in viata, fara sa cheme salvarea, vor fi acuzati nu doar de omor rutier, ci si de parasirea locului acidentului in care o victimpa era in viata.

Noi table inteligente in scolile din baia mare
Citeste
Bunuri sustrase dintr-un magazin, recuperate de doi barbati din barsana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.