Bunuri sustrase dintr-un magazin, recuperate de doi barbati din barsana

Gradul de implicare civica a maramuresenilor este tot mai crescut, iar numarul cetatenilor parteneri ai politiei in procesul de detectare si rezolvare a problemelor ce afecteaza siguranta unei comunitati, este tot mai mare. Doi barbati din Barsana, care au pornit in urmarirea unor tineri ce au sustras bunuri dintr-un magazin, reusind sa le recupereze, vor fi recompensati simbolic in cadrul Campaniei de incurajare a spiritului civic: SUNT UN OM RESPONSABIL!, initiata de Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures.

Aseara, in jurul orei 23:30, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au fost sesizati ca pe raza localitatii Barsana s-a comis un furt dintr-un magazin. In cadrul verificarilor efectuate, politistii au constatat ca doi tineri au patruns prin efractie in magazin si au sustras bauturi alcoolice, dulciuri, rechizite scolare etc. In momentul in care au pornit cu bicicletele spre centrul localitatii Barsana, doi barbati care i-au observat, presupunand ca bagajele contineau lucruri furate, au anuntat politia si au pornit in urmarirea lor. Observand ca sunt urmariti, tinerii au abandonat atat bicicletele cat si bunurile sustrase, si au fugit.

Astfel, toate bunurile au fost recuperate si restituite administratorului magazinului.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si continua cercetarile in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere penala.

Un baimarean a fost accidentat cu masina iar apoi lasat sa moara in sant
Citeste
Bamarean identificat si retinut de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.