UMANITAR: Politistii Serviciului Rutier Maramures au donat sange

Politistii Serviciului Rutier Maramures sustin in continuare protocolul de colaborare privind donarea voluntara de sange initiat de Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures si Centrul de Transfuzie Sanguina Maramures, ca un demers de salvare de vieti omenesti, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sange a judetului.
In aceasta dimineata politistii au raspuns din nou solicitarii Centrului de Transfuzie, s-au mobilizat si au donat sange cu gandul la cei care au nevoie de acest dar pretios.

Actiunea are scopul constientizarii cu privire la faptul ca sangele este un produs care nu poate fi cumparat sau fabricat, ci poate fi obtinut doar prin donare benevola, iar, prin bunavointa fiecaruia dintre noi, putem contribui la salvarea persoanelor aflate in dificultate.



Politistii rutieri au sustinut acest proiect inca de la inceput, considerand ca printr-un efort minim ii pot ajuta pe cei aflati in dificultate.

Articolul UMANITAR: Politistii Serviciului Rutier Maramures au donat sange apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV FOTO / BORSA: Varul unui fost sef de politie a comis un accident rutier, apoi a fugit de la fata locului. Si-ar fi trimis sotia sa spuna politiei ca ea era la volan
Citeste
DNA - Un maramuresean lua bani pretinzand ca le "rezolva" permise de conducere si carti de identitate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.