EXCLUSIV FOTO / BORSA: Varul unui fost sef de politie a comis un accident rutier, apoi a fugit de la fata locului. Si-ar fi trimis sotia sa spuna politiei ca ea era la volan

Un accident de circulatie a avut loc ieri pe raza orasului Borsa. Din primele informatii se pare ca soferul unui Mercedes G-400 inmatriculat in Belgia a acrosat un alt autoturism.

Imediat cel de la volan ar fi parasit locul accidentului provocand un alt accident rutier.

Pe numele barbatului (var al fostului comandant al Politiei Orasului Viseu de Sus si apoi al Politiei orasului Borsa) s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de parasirea locului accidentului, vatamare corporala din culpa, si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Ce spune IPJ Maramures

Politistii din Borsa au fost alertati aseara la ora 20.27 prin 112 ca pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitate s-a produs un accident, iar unul dintre soferii implicati a parasit locul faptei.

Ajunsi la fata locului politistii au stabilit ca autoturismul condus de o femeie de 60 ani din Borsa a fost acrosat in partea din spate de un alt autoturism iar dupa producerea impactului persoana care a condus respectivul autoturism a parasit locul faptei. Femeia in varsta de 60 ani a fost transportata la spital, unde a primit ingrijiri medicale ingrijiri, nefiind necesara internarea. Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Politistii au demarat activitati specifice pentru a identifica celalalt autoturism implicat in eveniment.

"La 21.45 la sediul politiei Borsa s-a prezintat o femeie de 62 ani din Borsa care a declarat ca ea a condus autoturism implicat in accidentul respectiv. La domiciliul acesteia a fost gasit autoturismul avariat. Aceasta a fost testata rezultatul fiind zero.

Pentru ca au existat anumite neconcordante intre declaratia victimei si declaratia acestei femei privind dinamica producerii accidentului, politistii au extins cercetarile si au stabilit ca este posibil ca la volanul autoturismului implicat in accident sa se fi aflat un barbat de 60 ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat" a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Barbatul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a deschis un dosar penal si se continua verficarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV FOTO / BORSA: Varul unui fost sef de politie a comis un accident rutier, apoi a fugit de la fata locului. Si-ar fi trimis sotia sa spuna politiei ca ea era la volan apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PAGUBE DUPA GRINDINA DE LA ULMENI: Drumuri comunale, terenuri, pasuni si fanete, livezi afectate, fantani colmatate (VIDEO)
Citeste
UMANITAR: Politistii Serviciului Rutier Maramures au donat sange
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.