Tanar din Barsana, retinut pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii si linistii publice si tentativa de distrugere

Azi noapte, politistii Sectiei 2 Bogdan Voda au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui tanar de 23 de ani din Barsana. Acesta este banuit de comiterea unei fapte de tulburarea ordinii si linistii publice si tentativa la distrugere.
In fapt, la data de 04 ianuarie, la ora 23.15, politistii Postului de Politie Stramtura s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, o persoana care se afla intr-un autoturism a aruncat cu o sticla incendiara inspre un local din localitate, care insa a cazut in mod accidental pe drumul judetean 186, arzand cu flacara deschisa. In acel moment, in parcarea localului se aflau mai multe autoturisme, precum si un stand cu butelii GPL, iar din incinta localului au iesit afara mai multe persoane speriate ca urmare a faptei comise.
La data de 05 ianuarie, politistii au identificat trei persoane banuite de comiterea faptelor, cu varste cuprinse intre 17 si 24 de ani din Barsana. La data de 06 ianuarie, politistii au pus in executare un mandat de perchezitie domiciliara, emis de catre Judecatoria Dragomiresti, ocazie cu care au fost identificate si ridicate mai multe mijloace materiale de proba.
Pe tot parcursul cercetarilor s-a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Serviciului Criminalistic, Politiei Dragomiresti si Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag. Tanarul a fost depus la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadru I.P.J. Maramures, urmand sa fie propuse masuri preventive.

Trei barbati depistati de politisti in timp ce conduceau vehicule comitand infractiuni rutiere
Citeste
ORDINE DE PROTECtIE PROVIZORII: Agresiuni domestice in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Bogdan Voda si Seini
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.