Trei barbati depistati de politisti in timp ce conduceau vehicule comitand infractiuni rutiere

In perioada 05-06 ianuarie, politistii maramureseni cu atributii rutiere au depistat in trafic, un tanar de 18 ani din Baia Mare, care a condus un autoturism pe drumurile publice din municipiu, in timp de avea o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Al doilea barbat, in varsta de 35 de ani din Viseu de Sus, a fost identificat de politisti, in timp ce conducea un autoturism, cu dreptul de a conduce autoturisme suspendat.
A treia persoana, un tanar de 19 ani din Salistea de Sus, a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, in timp ce a condus un autoturism pe D.J. 186, avand permisul de conducere suspendat In toate cazurile, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul rutier.

Actiuni rutiere
Ieri, 06 ianuarie, politistii din Somcuta Mare si cei din Dragomiresti au desfasurat actiuni pe linie rutiera pentru cresterea gradului de disciplina rutiera. In cadrul actiunilor, politistii au legitimat 95 de persoane si au verificat 90 de
autoturisme. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 46 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 37.920 de lei. Ca masura complementara s-a dispus retinerea a sase permise de conducere, a doua certificate de inmatriculare si a unui set de placute de inmatriculare.

Anul trecut: Peste 133.000 de vizitatori la Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei de la Sighet
Citeste
Tanar din Barsana, retinut pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii si linistii publice si tentativa de distrugere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.