ORDINE DE PROTECtIE PROVIZORII: Agresiuni domestice in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Bogdan Voda si Seini

Baia Mare – La data de 05 ianuarie, politistii au fost sesizati de catre un minor de 16 ani, despre faptul ca tatal sau provoaca scandal si o ameninta pe mama sa.
Deplasati la fata locului, politistii au identificat apelantul, pe tatal acestuia, un barbat de 59 de ani si pe mama sa de 54 de ani. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul si-ar fi amenintat membrii familiei, ar fi provocat scandal si ar fi distrus bunuri din locuinta de domiciliu.
In cauza, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu pe numele barbatului si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Ieri 06 ianuarie, la ora 13.29, politistii au fost sesizati de catre o femeie, despre faptul ca o vecina, care a fost agresata de catre un membru de familie striga dupa ajutor.
Deplasati la fata locului, politistii au identificat victima, o femeie de 95 de ani. Aceasta prezenta urme de violenta la nivelul membrelor superioare si a fetei, motiv pentru care a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In urma verificarilor efectuate de politisti, s-a stabilit faptul ca fiul victimei, un barbat de 45 de ani, si-ar fi agresat fizic mama. Acesta a parasit locul faptei pana la sosirea politistilor.
In cauza, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu pe numele barbatului si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Azi noapte, la ora 02.50, politistii au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 de catre o femeie de 45 de ani, despre faptul ca sotul sau provoaca scandal si a agresat-o fizic. La fata locului, politistii au stabilit faptul ca apelanta ar fi fost agresata fizic de catre sotul sau de 46 de ani. In cauza, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu pe numele
barbatului si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Sighetu Marmatiei – La data de 05 ianuarie, politistii au fost sesizati prin plangere, de catre o femeie de 48 de ani, despre faptul ca fostul concubin de 40 de ani a amenintat-o.
In cauza, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu pe numele barbatului si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare.

Sectia 2 Bogdan Voda – La data de 06 ianuarie, la ora 19.05, politistii au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112, de catre o femeie de 71 de ani, despre faptul ca fiul sau de 49 de ani, a agresat-o fizic. La fata locului, politistii au identificat persoanele in cauza, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca femeia prezinta leziuni la nivelul membrelor superioare.
Intrucat barbatul prezenta un comportament deviant, a fost transportat la Spitalul Sighetu Marmatiei. In cauza, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu pe numele barbatului si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.


Seini – La data de 05 ianuarie, la ora 23.30, politistii au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112, de catre o femeie de 34 de ani, despre faptul ca a fost amenintata de concubinul sau. La fata locului, politistii au constatat faptul ca, un barbat de 41 de ani si-ar fi amenintat concubina si ar fi agresat-o fizic.
In cauza, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu pe numele barbatului si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de violenta in familie si amenintare.

Tanar din Barsana, retinut pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii si linistii publice si tentativa de distrugere
Citeste
EXCLUSIV: Urmarit in trafic peste 20 de km, batut dar si cu masina distrusa. Poveste halucinanta pe relatia Craciunesti – Sirbi – ACTUALIZARE
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.