Scene obscene pentru doamne si domnisoare de 8 martie! politistii au saltat un suspect

Un incident mai putin obisnuit a avut loc vineri, 8 martie, la orele amiezii, pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare.

De cateva luni, mai multi baimareni au reclamat prezenta unui barbat pe strazile din oras, care face gesturi obscene doamnelor si domnisoarelor. S-a vorbit despre faptul ca individul nu tine cont ca afara nu sunt, totusi, 27 de grade, si este imbracat numai in pantaloni scurti.

La scurt timp, pe adresa noastra a fost trimis un material video , in care un individ care respecta semnalmentele a fost saltat de pe bulevardul Bucuresti, din fata de la Pizza H.

"Unui tanar, banuit de gesturi obscene in spatiul public, i s-a cerut sa se legitimeze. Intrucat nu a avut cartea de identitate asupra sa, a fost condus la sediul politiei", a declarat, pentru AxaNews.ro, Cecilia Grozavu, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Intrucat au aparut discutii cu privire la faptul ca individul "saltat" nu ar fi cel cautat, am cerut opinia reprezentantilor IPJ Maramures, iar acestia au infirmat asta. Adica, in traducere, din romana in romana, barbatul ar fi cel cautat, nu altul.

Asteptam reactii oficiale si ale celor implicati in aceasta poveste si lamurirea cazului, pentru ca dubiile aparute sa dispara!

Vom reveni cu detalii!

Text: AxaNews.ro. Foto/video: JurnalMM.ro.

Tigari ucrainene, ascunse printre frunze de dafin in scopul inducerii in eroare a cainilor de serviciu, gasite in ptf sighet
Citeste
Trenul accelerat sighetu marmatiei – bucuresti a deraiat la cosbuc
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.