Trenul accelerat sighetu marmatiei – bucuresti a deraiat la cosbuc

Un incident a avut loc in aceasta seara in localitatea Cosbuc, judetul Bistrita. Trenul accelerat  Sighetu Marmatiei – Bucuresti a sarit de pe sine, chiar la trecerea la nivel cu calea ferata cu DN 17C, care leaga Maramuresul de Bistrita.

Traficul feroviar si cel rutier este blocat.

Imaginile ne-au fost trimise Ivan Croitor, un maramuresean blocat in trafic in zona respectiva.

 

 

ACTUALIZARE – Comunicat ISU Bistrita

"In localitatea Cosbuc, trenul accelerat Sighetu Marmatiei – Bucuresti Nord a deraiat, locomotiva si primul vagon , chiar la trecerea peste drumul national 17, care face legatura dintre Maramures si Bistrita. In acest moment atat traficul feroviar, cat si traficul rutier sunt blocate. Nu sunt inregistrate victime. In momentul de fata sunt alocate echipe de interventte de la CFR, SVSU Cosbuc, echipajul pentru descarcerari grele din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, un echipaj de prim ajutor SMURD si echipaje de politie", informeaza ISU Bistrita.

ACTUALIZARE – Comunicat CFR

"Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va informeaza ca traficul feroviar este inchis la aceasta ora intre statiile Cosbuc si Telciu, dupa ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circula in relatia Sighetu Marmatiei – Dej Calatori, a deraiat de un boghiu la intrare in statia Cosbuc, in zona trecerii la nivel cu calea ferata. Niciun calator nu a fost ranit, toti cei 20 de pasageri vor fi preluati cu un microbuz pana in statiile Beclean pe Somes si Dej Calatori, de unde isi vor continua calatoria cu alte trenuri care circula pe traseu comun.

La fata locului se va interveni cu un tren de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe sina a boghiului, urmand ca apoi personalul feroviar sa verifice starea liniei si sa intervina pentru eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar in conditii de siguranta", transmite CFR, intr-un comunicat de presa.

ACTUALIZARE: S-a reluat traficul rutier

La ora 23.00 traficul rutier s-a reluat pe DN17C, singura legatura dintre Bistrita Nasaud si Maramures, prin pasul Dealul Stefanitei.

Scene obscene pentru doamne si domnisoare de 8 martie! politistii au saltat un suspect
Citeste
Trei raniti intr-un accident produs la pod la catalina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.