Produse de peste 22

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au continuat si joi, 05 decembrie, activitatile pentru depistarea comerciantilor care expun spre vanzare produse contrafacute. De aceasta data actiunea s-a desfasurat pe raza orasului Viseu de Sus.
In urma controalelor efectuate la sediile mai multor societati comerciale, au fost depistate 183 articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii purtand fara drept denumirea si semnul distinctiv al unor marci inregistrate. Intrucat reprezentantii agentilor economici verificati nu au putut prezenta certificate de conformitate sau licente care sa ateste originalitatea acestora si care sa permita comercializarea lor, produsle in valoare de peste 22 000 de lei au fost indisponibilizate.
Totodata, politistii au intocmit doua dosare penale urmand ca, sub coordonarea procurorului sa se efectueze cercetari cu privire la savarsirea unui numar de 23 de infractiuni de punere in circulatie fara drept a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, fapte prevazute si pedepsite de Legea nr. 84/1998.

Artificii, pocnitori, ilegale de sarbatori, ridicate de politisti
Citeste
Arme, munitii, trofee de cerb si carne de vanat gasite la bogdan voda si ieud
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.