Arme, munitii, trofee de cerb si carne de vanat gasite la bogdan voda si ieud

Joi, 5 decembrie, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au efectuat cinci perchezitii domiciliare pe raza localitatilor Ieud si Bogdan Voda, la persoane banuite de comiterea mai multor infractiuni la regimul armelor si munitiilor.


In urma perchezitiilor, politistii au gasit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor o arma neletala cu aer comprimat, mai multe cartuse de vanatoare si unelte folosite la intretinerea si curatarea armelor si munitiei, trofee de caprior si cerb, 35 de kg de carne susceptibila a fi din vanat precum si artificii detinute ilegal. Totodata, politistii au dispus indisponibilizarea unui autoturism de teren, a unui dispozitiv optic de vedere pe timp de noapte si a unei lunete.
La activitati au participat si luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale Maramures si criminalisti din cadrul Politiei orasului Borsa si Viseu de Sus.
Sub coordonarea procurorului, politistii continua cercetarile, sub aspectul comiterii infractiunilor de braconaj cinegetic, transportul vanatului fara forme legale, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, precum si pentru comiterea infractiunii de "orice operatiune cu obiecte pirotehnice efectuata fara drept" si nerespectarea regimului materialelor explozive.

Produse de peste 22
Citeste
Handbal: Victorie fantastica a romancelor. Am batut Ungaria si ne-am calificat in grupele principale ale Campionatului Mondial
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.