Politist din maramures, instructor in domeniul conducerii autovehiculelor in regim prioritar

Agentul sef adjunct LAZAR GAVRIL VICTOR din cadrul Biroului Rutier Baia Mare a obtinut calitatea de instructor auto, dupa ce in perioada septembrie – octombrie a participat la un curs tip train-the-trainers, organizat la Centrul de Educatie si Pregatire a Politiei Maghiare din localitatea Nagyteteny. La acest curs au participat doar 10 politisti romani, politistul maramuresean obtinand cele mai bune rezultate la evaluarea finala.

Politistii care au absolvit acest curs vor avea sarcina de a pregati si alti politisti in domeniul conducerii autovehiculelor in regim prioritar.
In perioada 25 noiembrie –27 noiembrie, la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar Campina", a avut loc prima sesiune de instruire pentru politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Prahova.

Lazar Victor a fost trainer, o ipostaza inedita dar provocatoare in cariera oricarui politist, careia i-a facut fata cu brio.

"Una e sa practici tehnicile de conducere invatate si alta e sa prezinti in fata colegilor aspectele teoretice ale pregatirii. Sunt emotii inerente dar constructive, care ofera autenticitate prezentarii, iar cand feedbackul primit este unul pozitiv, te bucuri ca ai contribuit si tu cu o particica la profesionalizarea serviciului politienesc", declara agent sef adjunct de politie Lazar Victor.

In perioada urmatoare se vor organiza si alte instruiri, la nivelul altor inspectorate de politie.

Barbat inecat in raul iza la sighetu marmatiei in zona podului ronisoara
Citeste
Spune nu violenTei domestice! efectele violentei domestice asupra copiilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.