Barbat inecat in raul iza la sighetu marmatiei in zona podului ronisoara

Descoperire macabra astazi in jurul pranzului in raul Iza, pe raza orasului Sighetu Marmatiei, in zona podului Ronisoara.

La fata locului au sosit echipajele pompierilor militari care au scos cadavrul la mal. Politistii au reusit rapid sa stabileasca identitatea barbatului in varsta de 70 ani.

Cercetarile sunt in plina desfasurare pentru a afla cum anume a murit barbatul. Cadavrul a fost dus la morga pentru stabilirea necropsiei.

Actualizare

Astazi, Politia municipiului Sighetu Marmatiei a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca in raul Iza se afla cadavrul unei persoane. In urma investigatiilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de o persoana de sex masculin de aproximativ 70 de ani.

Asupra cadavrului au fost gasite un act de identitate si un permis de pescuit. Din verificari a reiesit faptul ca acesta a plecat in dupa-amiaza zilei de 27.11.2019 la pescuit si nu s-a mai intors la domiciliu. In urma examinarii exterioare nu se observa urme de violenta. Cadavrul a fost depus la morga spitalului Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii necropsiei.

Miercuri, 27 noiembrie, politistii nu au fost nevoiti sa intervina la accidente cu victime, dar aplicat sanctiuni de 11.000 de lei
Citeste
Politist din maramures, instructor in domeniul conducerii autovehiculelor in regim prioritar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.