O familie a ramas fara acoperis deasupra capului dupa ce casa le-a ars intr-un incendiu

DE LA OAMENI, PENTRU OAMENI O familie din judetul Satu Mare face un apel disperat la ajutorul oamenilor dupa ce casa in care locuiesc a fost distrusa efectiv, zilele trecute, de un incendiu puternic.

In casa distrusa locuiesc patru persoane. Fata cea mare, Francisca, a fost cea care ne-a contactat, spunandu-ne conditiile grele in care este nevoita sa locuiasca alaturi de fratiorul ei in varsta de 9 ani, mama si bunica sa. Tatal lor nu mai e prin zona de ceva vreme. Francisca ne-a povestit cum acesta a plecat in urma cu multa vreme in strainatate, la munca, insa nu s-a mai intors niciodata.

Incendiul s-a produs din cauza unui horn. O buna parte din acoperis, dar si alte obiecte au ars. Casa are trei camere, doua dintre acestea fiind inlocuibile acum, dupa incendiu. Singura camera locuibila, in care, de altfel, dorm acum cei doi copii si cele doua femei, nu are nici macar o soba.

Toti cei care pot si doresc sa ajute familia, o pot gasi in comuna Socond din judetul Satu Mare, pe strada principala la numarul 42. De asemenea, pot fi contactati la numarul de telefon: 0752 687 613

ActualMM

Bautura si drogurile, la ordinea zilei printre soferii maramureseni
Citeste
Doua masini distruse la intersectia dintre bd. Bucuresti si strada Culturii
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.