Doua masini distruse la intersectia dintre bd. Bucuresti si strada Culturii

ACCIDENT IN BAIA MARE   Un nou accident rutier petrecut in Baia Mare, in urma caruia o persoana a fost usor ranita. Doua masini au fost serios avariate in urma cu putin timp, in aceeasi intersectie in care, in urma cu cateva saptamani, mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident asemanator.

Potrivit primelor informatii, avem parte de acelasi motiv al accidentului: neacordarea de prioritate, respectiv nerespectarea culorilor semaforului.

In urma impactului, o persoana a fost usor ranita. Se pare ca ar fi vorba despre conducatoarul unuia dintre autoturisme.

ACTUALIZARE:

"Verificarile efectuate de politisti pana in acest moment au relevat ca accidentul de la intersectia bulevardului Bucuresti cu strada Culturii din Baia Mare s-a produs dupa ce unul dintre soferi ar fi patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului electric. Unul dintre soferi, cel care circula regulamentar, si o pasagera din acelasi autoturism au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital. Soferii au fost testati cu aparatul etilotest, in ambele cazuri rezultatul fiind zero. Cercetarile continua", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, pentru ActualMM.ro.


ActualMM

Foto: Dan Mezok/ Radu P.

O familie a ramas fara acoperis deasupra capului dupa ce casa le-a ars intr-un incendiu
Citeste
Furnizarea apei, intrerupta in 7 localitati maramuresene, dar si un cartier din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.