Bautura si drogurile, la ordinea zilei printre soferii maramureseni

POLITIA IN ACTIUNE Miercuri seara, in jurul orei 23.00, politistii au intervenit pe raza localitatii Ocolis, unde s-a produs un accident de circulatie cu pagube materiale. La fata locului s-a constatat ca un baimarean de 59 de ani, care conducea un autovehicul, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iar intr-o curba a pierdut controlul directiei si a acrosat un autoturism parcat in afara partii carosabile, in fata portii de acces intr-un imobil.

Soferul emana halena alcoolica, insa a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost recoltata o proba biologica de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile.

Intr-un alt caz, o persoana a sesizat politia ca o autoutilitara este condusa haotic pe raza localitatii Mogosesti.Politistii au depistat in scurt timp autovehiculul in cauza, stabilind ca la volan se afla un tanar de 22 de ani, domiciliat in Hideaga. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Intrucat avea un comportament suspect, tanarul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sange si urina in vederea stabilirii prezentei in organism a substantelor psihoactive. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Primarul Catalin Chereches da startul investitiilor masive in municipiul Baia Mare
Citeste
O familie a ramas fara acoperis deasupra capului dupa ce casa le-a ars intr-un incendiu
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.