"micii antreprenori" maramureseni au fost premiati

Vineri, 10 mai, la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert Maramures a avut loc actiunea de premiere participantilor implicati in proiectul judetean "Micii antreprenori", aflat la editia a VII-a.

Elevii si cadre didactice de la Scoala "Nicolae Balcescu", Scoala "Mihail Sadoveanu" Scoala nr. 18 Baia Mare, Scoala" Lucian Blaga ", Scoala "Simion Barnutiu", Colegiul National " Vasile Lucaciu", Scoala "Petre Dulfu ", Palatul Copiilor ,Liceul Teoretic "Emil Racovita" Baia Mare, Colegiul Tehnic "Anghel Saligny", Colegiul Tehnic "George Baritiu" si Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu" au primit diplome si felicitari din partea organizatorilor.

Standurile expuse au avut profile diferite, incepand de la traditii si obiceiuri maramuresene, continuand cu gastronomie si patiserie, profil de arhitectura, servicii de turism sau produse confectionate prin metoda quilling si sculptura in lemn.

La finalul festivitatii atat cei mici, cat si cei mari s-au indulcit din belsug cu produsele de patiserie realizate de elevii Scolii M. Sadoveanu Baia Mare.

"Suntem la a VII-a editie a proiectului judetean "Micii antreprenori" si ne bucuram in continuare de mult succes, ca si la debut. Pe parcurs ne-am imbunatatit performantele, suntem mai creativi, mai competitivi si mult mai curajosi. Pe langa cei mici ii avem alaturi de noi si pe elevii de la liceu care ne-au impresionat prin demonstratiile tehnice cu produse mecatronice.

Initiativa, responsabilitatea sociala, intelegerea de la o varsta frageda a mediului de afaceri, contactul cu comunitatea ii vor ajuta pe cei mici sa reuseasca ca viitori antreprenori de succes, a declarat coordonatorul proiectului prof. Pop Silvia, Scoala gimnaziala Nicolae Balcescu Baia Mare.

Premierea a fost coordonata de inspectorul scolar general adjunct Pop Mihai si inspectorii scolari Pop Livia si Banica Amelia.

Cum arata mancarea servita nevoiasilor la cantina de ajutor social
Citeste
Medalii importante aduse acasa din tunisia de sportivii masters ai asociatiei club sportiv gold stars baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.