Cum arata mancarea servita nevoiasilor la cantina de ajutor social

Un internaut a postat pe reteaua de socializare Facebook cateva poze cu "mancarea" servita nevoiasilor din Sighet la Cantina de ajutor social. Cantina a fost data in administrare privata de Primarie cu patru ani in urma catre firma Kis Pipa.

Desi in aceeasi locatie se poate servi meniul zilei de clienti obisnuiti, care este variat si foarte gustos, se pare ca pentru aceiasi bani cati se deconteaza de Directia de Asistenta Sociala Sighet, 12 lei / meniu / zi, mancarea pentru nevoiasii care beneficiaza gratuit de o masa / zi meniul bun este inlocuit cu laturi.

Un utilizator al retelei Facebook a postat pozele insotite de urmatorul text:

"Asa mancare se da la CANTINA DE AJUTOR SOCIAL din SIGHETU MARMATIEI. Acesta este meniul de 12 lei pe zi, iar de vineri pana luni se dau o ruda de salam si doua oua fierte. Pe langa faptul ca mancarea nu este buna de nimic, este si stricata, de nu se uita nici cainii la ea. Ciorba este apa chioara, amestecata cu toate ramasitele ce raman in farfurii de la clientii restaurantului KIS PIPAS. De acolo dau mancare la familiile nevoiase. ASA PRIMAR, ASA MANCARE! RUSINE SA-I FIE [primarului – n.r.] ca nu se iau masuri sau sa se faca controale!", isi incheie cu naduf internauta postarea.

In poze se poate observa o ciorba de origine incerta, ceva fasole obosita cu o feliuta de ciolan, doua oua fierte si o ruda de salam ieftin – Pofta buna!

Preluare Sighet247

Fetita de 6 ani disparuta ieri din repedea este cautata de sute de persoane
Citeste
"micii antreprenori" maramureseni au fost premiati
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.