Medalii importante aduse acasa din tunisia de sportivii masters ai asociatiei club sportiv gold stars baia mare

Adaugat in categoria Sport
medalii-importante-aduse-acasa-din-tunisia-de-sportivii-masters-ai-asociatiei-club-sportiv-gold-stars-baia-mare.jpg medalii-importante-aduse-acasa-din-tunisia-de-sportivii-masters-ai-asociatiei-club-sportiv-gold-stars-baia-mare-1.jpg medalii-importante-aduse-acasa-din-tunisia-de-sportivii-masters-ai-asociatiei-club-sportiv-gold-stars-baia-mare-2.jpg medalii-importante-aduse-acasa-din-tunisia-de-sportivii-masters-ai-asociatiei-club-sportiv-gold-stars-baia-mare-3.jpg medalii-importante-aduse-acasa-din-tunisia-de-sportivii-masters-ai-asociatiei-club-sportiv-gold-stars-baia-mare-4.jpg

Tunisia a fost gazda editiei a IV-a a Campionatelor Arabe de Inot Masters. La acest eveniment Romania a fost reprezentata de Delia Ana Kovacs si Sorin Octavian Stoica, legitimati ai Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare. Cei doi sportivi masters au reusit sa cucereasca medalii importante.

Delia Ana Kovacs – categoria 40-44 de ani – 5 locuri I in probele de 50 m spate, 100 m spate, 200 m spate, 100 m liber, 200 m liber.

Sorin Octavian Stoica – categoria 35 -39 de ani – locul IV 100 m bras, locul VI 100 m liber si 400 m liber.

La start s-au aliniat sportivi masters de la 76 de cluburi din lume, cea mai numeroasa delegatie, peste 50 de sportivi, fiind cea din Egipt.

O provocare a fost proba de 3 kilometri open water care s-a inotat in Marea Mediterana.

Desi temperatura apei a fost de 16 grade, Sorin Octavian Stoica a reusit la categoria sa de varsta sa urce pe cea de-a doua treapta a podiumului, cucerind medalia de argint, in clasamentul open fiind al 9-lea sportiv care a iesit din apa.

"Temperatura apei a fost scazuta insa mi-au dat batai de cap valurile si vantul, dar si salinitatea apei. Un concurs frumos, greu, dar ma bucur ca am reusit sa imi imbunatatesc timpii si sa stabilesc baremele pentru Campionatele Mondiale care se vor desfasura in vara, in Coreea", a declarat Stoica.

"Ne bucuram ca am luat parte la un astfel de eveniment. A fost frumos avand in vedere ca ne-am numarat printre cei mai valorosi sportivi masters din tarile arabe, si nu numai. Urmeaza campionatele nationale ale Romaniei care se vor desfasura luna viitoare la Resita. Speram ca si acolo sa reusim sa ne imbunatatim timpii", a punctat Delia Kovacs.
Sponsori: Star Inst Proexpert Cluj, Damos Trans.

micii-antreprenori-maramureseni-au-fost-premiati.jpg micii-antreprenori-maramureseni-au-fost-premiati-1.jpg micii-antreprenori-maramureseni-au-fost-premiati-2.jpg micii-antreprenori-maramureseni-au-fost-premiati-3.jpg micii-antreprenori-maramureseni-au-fost-premiati-4.jpg micii-antreprenori-maramureseni-au-fost-premiati-5.jpg
"micii antreprenori" maramureseni au fost premiati
Citeste
fetita-de-6-ani-din-repedea-disparuta-de-acasa.jpg
Fetita de 6 ani din repedea, disparuta de acasa
Citeste