Lapusenii, informati despre ce trebuie sa faca pentru a nu deveni victime ale infractiunii de furt din locuinta

Obiectivul pe care-l au politistii atunci cand desfasoara activitati preventive este siguranta, atat a persoanelor cat si a bunurilor pe care acestea le detin. Tema abordata recent de politistii din Targu Lapus a fost legata de siguranta bunurilor din locuinte. Peste 50 de persoane au fost informate cu privire la ce trebuie sa faca si ce trebuie sa evite, pentru a nu deveni tinte ale hotilor si victime ale infractiunii de furt din locuinta.

Infractorii au sanse foarte mici atunci cand nu le oferim oportunitati. Astfel, lapusenii au fost sfatuiti sa fie cu bagare de seama la persoanele pe care le lasa sa intre in locuinta, intrucat acestea pot avea diferite intentii, sa nu deschida usa unor necunoscuti, cersetorilor sau celor care vin sa promoveze diferite oferte! Totodata, este extrem de important sa-si asigure usile de acces in locuinte, sa evite sa lase geamurile rabatate sau deschise atunci cand pleaca de acasa si sa nu pastreze la vedere bunuri de valoare.

Odata puse in aplicare, sfaturile preventive va pot feri de neplaceri! In situatia in care sunteti victima sau martorul unei infractiuni, sesizati de indata politia, incercand sa oferiti cat mai multe detalii care pot ajuta la identificarea si prinderea infractorilor!

Suspectul dublei crime de pe strada gArii va fi expertizat psihiatric abia sAptAmAna viitoare
Citeste
Un baisprian beat la volan a pornit la plimbare prin baia mare, un tanar din chisinau fara permis a facut accident in Somcuta mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.