Suspectul dublei crime de pe strada gArii va fi expertizat psihiatric abia sAptAmAna viitoare

Informatii incredibile ne parvin de la spitalul de psihiatrie din Sighetu Marmatiei, acolo unde a ajuns ieri barbatul suspectat de dubla crima de pe strada Garii din Baia Mare. Acolo, psihologul unitatii este in concediu de odihna iar expertiza pentru a vedea daca suspectul a comis faptele cu discernamant sau nu, NU SE POATE REALIZA in acest moment.

"Pana in 11 martie psihologul nostru este in concediu. De asemenea, noi la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei nu avem expert pe Medicina Legala si va trebui sa vina unul de la Baia Mare.

In 12 martie, vom constitui comisia de expertiza pentru a putea realiza raportul, sa vedem daca persoana suspecta a avut sau nu discernamant. Potrivit raportului de ordonanta, avem la dispozitie 30 de zile pentru realizarea expertizei medico-legale psihiatrice", a declarant doctorul Petru Stan, medic sef al Sectiei de Psihiatrie III din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei.

Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, barbatul suspect de crima din cartierul Garii din Baia Mare nu are un comportament deosebit, este cooperant si linistit.

CITESTE SI:

DOUA CRIME IN BAIA MARE: Doi barbati si o femeie au fost gasiti ucisi. O alta femeie este in coma la Spitalul Judetean. Politistii cauta criminalul

CITESTE SI:

ULTIMA ORA: A fost identificat un suspect in cazul crimelor de pe Garii

Un baimarean a fost saltat de mascatii de la crima organizata de pe bd bucuresti
Citeste
Lapusenii, informati despre ce trebuie sa faca pentru a nu deveni victime ale infractiunii de furt din locuinta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.