IDENTIFICAtI DE POLItISTI: Doi tineri au furat 23 de europaleti de pe strada Dumbravei

Politistii din Baia Mare au fost sesizati prin SNUAU 112, despre faptul ca pe strada Dumbravei, au fost sustrasi un numar 23 de europaleti.
Politistii s-au deplasat la fata locului, au identificat apelantul, un barbat de 62 de ani din municipiu, iar in urma verificarilor efectuate au identificat doi tineri de 14 respectiv 25 de ani, constatand faptul ca acestia au sustras europaletii din lemn pe care i-au transportat si abandonat in vegetatie.
Prejudiciul a fost recuperat, acesta fiind in valoare de 575 Lei.
In cauza se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

O tanara si un barbat depusi in penitenciar de politisti

Politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures si cei din cadrul Biroului Urmariri au identificat o tanara de 25 de ani din Salaj si au stabilit ca pe numele acesteia este emis un mandat de urmarire nationala.
Tanara poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea emis de catre Judecatoria Baia Mare fiind condamnata la savarsirea pedepsei inchisorii de 2 ani pentru savarsirea infractiunii de talharie.
Totodata, un barbat de 38 de ani din Sighetu Marmatiei a fost incarcerat de politistii din cadru Biroului de Investigatii Criminale Sighetu Marmatiei. Acesta este condamnat la pedeapsa de 3 ani si 6 luni, pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor.
Ambele persoane au fost depuse in penitenciar in vederea executarii pedepselor.

Articolul IDENTIFICAtI DE POLItISTI: Doi tineri au furat 23 de europaleti de pe strada Dumbravei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au verificat 20 de agenti economici
Citeste
ALEGEtI SA FItI IN SIGURANtA: Politistii maramureseni vor fi la datorie in minivacanta de 1 iunie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.