Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au verificat 20 de agenti economici

Ieri, 28 mai, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au desfasurat o actiune pentru verificarea respectarii prevederilor Ordonantei Militare, pentru prevenirea raspandirii COVID-19 si pe linia prevenirii, descoperirii si sanctionarii faptelor ilicite savarsite in domeniul comertului cu produse alimentare si nealimentare. De aceasta data au fost verificate 12 de societati comerciale si 8 persoane fizice care desfasoara activitati comerciale in zona Sighetu Marmatiei si Borsa.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 9 sanctiuni contraventionale, cele mai multe pe linia Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si pe linia O.U.G. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 14.000 de lei si ca masura complementara s-a dispus ridicarea unor diferite sume de bani in numerar in valoare de 1.293 lei.

Articolul Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au verificat 20 de agenti economici apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Epidemia este controlabila in acest moment. Am trecut de varf!
Citeste
IDENTIFICAtI DE POLItISTI: Doi tineri au furat 23 de europaleti de pe strada Dumbravei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.