GALERIE FOTO: Baimareanul Patric Ilut, "The flying boy", noul campion national la wakeboard, U19 (FOTO)

Patric Ilut sau "the flying boy" dupa cum il stim, este noul campion national la wakeboard, categoria Under 19. El este juniorul cu cel mai mare punctaj obtinut la National Cable Wakeboard League (609 puncte).

Ultima proba a concursului a avut loc in 12 septembrie la Mogosoaia, iar la ea au concurat cei mai buni rideri ai momentului. Patric are 11 ani si a participat pentru prima data la o competitie de wakeboard. Asta, desi este deja cunoscut la competitiile mondiale de skateboard si snowboard. El este vicecampion mondial la skateboard si se pregateste pentru campionatul mondial din acest an.

Concursul, ajuns la cea de-a 9-a editie, a avut 3 etape si a fost organizat de Asociatia Romana de Cable Wakeboard. Din 2019, Asociatia este unica structura din Romania afiliata Federatiei Internationale de Schi Nautic si Wakeboard (IWWF), iar veniturile sunt reinvestite in actiuni menite sa dezvolte aceasta disciplina in Romania.

Sursa: ski-outdoor.ro

Articolul GALERIE FOTO: Baimareanul Patric Ilut, "The flying boy", noul campion national la wakeboard, U19 (FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PRELUARE ACTUALMM: Cum se "rupe" candidatul PNL la Primaria Coltau la petrecerile cu manele si alcool pe care le da in mijlocul pandemiei pentru a impresiona electoratul
Citeste
INFRACtIUNI RUTIERE: Cinci dosare penale pentru cinci barbati care au comis infractiuni la regimul rutier in weekend
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.