INFRACtIUNI RUTIERE: Cinci dosare penale pentru cinci barbati care au comis infractiuni la regimul rutier in weekend

In weekend-ul care tocmai s-a incheiat politistii rutieri maramureseni au depistat cinci barbati care au condus sub influenta bauturilor alcoolice sau fara permis de conducere.

Trei dintre acestia au fost depistati in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice si au varste cuprinse intre 29 si 58 de ani. In urma testarii cu aparatul etilotest, acestia au avut o alcoolemie intre 0,72 mg/l si 1,17 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ceilalti doi conducatori auto, ambii in varsta de 19 ani, au fost depistati de politisti conducand autoturisme fara a detine acest drept.

Din cei cinci conducatori auto, doi au provocat si accidente rutiere.
Fata de unul dintre barbati, politistii au luat masura retinerii pentru 24 de ore, iar fata de altul au luat masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

In toate cazurile au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul rutier.

Articolul INFRACtIUNI RUTIERE: Cinci dosare penale pentru cinci barbati care au comis infractiuni la regimul rutier in weekend apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GALERIE FOTO: Baimareanul Patric Ilut, "The flying boy", noul campion national la wakeboard, U19 (FOTO)
Citeste
Cursurile de apa, la control! A fost verificat modul in care administratiile locale au igienizat cursurile de apa din teritoriu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.