PRELUARE ACTUALMM: Cum se "rupe" candidatul PNL la Primaria Coltau la petrecerile cu manele si alcool pe care le da in mijlocul pandemiei pentru a impresiona electoratul


Imagini senzationale ne-au fost transmise pe adresa redactiei de catre cititorii nostri. In contextul actual al pandemiei si in acelasi timp in mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, candidatul PNL pentru Primaria Coltau, Mihai Ropan, pare ca vrea sa isi impresioneze electoratul cu orice pret. Nu neaparat prin perspective de viitor pentru comunitatea a carui conducator vrea sa devina, ci printr-o petrecere "nebuna" cu manele, dans si alcool. Despre recomandarile specialistilor cu privire la distantarea sociala sau purtarea mastii in spatii inchise, pe care colegii sai liberali se jura ca le respecta, nici nu are sens sa va povestim.

Imaginile video au fost surprinse, pe ascuns (asadar, cel mai probabil candidatul la primaria Coltau nu are habar de existenta lor) si ni-l prezinta pe Ropan topaind de zor pe ritmuri de manele, in timp ce pe mesele participantilor la chef gasesti alcool cat cuprinde. Dar, asta nu e tot: cititorul nostru ne transmite ca astfel de petreceri sunt organizate saptamanal de catre candidatul PNL in cartierul romilor din Coltau.

Dar, ca o alta surpriza, in imagini il regasim si pe nimeni altul decat Csukur Nicolae, actual consilier in Consiliul Local Coltau, din partea PMP.
Sa fie vorba despre mita electorala, candidatul PNL sperand sa castige voturile comunitatii de romi din Coltau prin astfel de petreceri in mijlocul campaniei electorale?

Asteptam un punt de vedere oficial si din partea PNL Maramures, respectiv a candidatului la Primaria Coltau, Mihai Ropan, cu privire la informatiile transmise de catre cititorul nostru si prezentate in articol.

Adrian Barbur/ ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Cum se "rupe" candidatul PNL la Primaria Coltau la petrecerile cu manele si alcool pe care le da in mijlocul pandemiei pentru a impresiona electoratul apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus in Maramures: S-a ajuns la 87 de decese in Maramures! Sase in doua zile, 12 in opt zile. Numarul infectarilor creste galopant in judet
Citeste
GALERIE FOTO: Baimareanul Patric Ilut, "The flying boy", noul campion national la wakeboard, U19 (FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.