FOTO EXCLUSIV: CRIMA ORIBILA - Fata de 18 ani, mama a doi copii, ucisa in bataie intr-o casa parasita din Viseu de Sus. Suspectul: concubinul a incercat sa se spanzure (actualizare)

MM – In aceasta dupa-amiaza, la ora 17.06, politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca intr-o cabana parasita, situata intr-o zona izolata a localitatii Viseu de Sus, a fost gasita o persoana decedata. Din primele cercetari s-a stabilit ca este vorba despre o tanara de 18 ani, domiciliata in Viseu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii.

A fost constituita echipa complexa de cercetare care desfasoara verificari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a decedat tanara.

Conform informatiilor noastre fata ar fi fost ucisa in bataie. Deocamdata anchetatorii sunt la fata locului pentru a preleva probe.

ACTUALIZARE 1

Surse din randul anchetatorilor spun ca politistii au reusit sa identifice un suspect. Ar fi vorba despre un barbat cu care tanara ar fi fost in concubinaj in ultima vreme.

ACTUALIZARE 2

Fata a fost gasita fara viata de un cioban care a si alertat sunat la 112. La scurt timp suspectul in varsta de 24 ani a incercat sa se spanzure. El a fost salvat la timp, fiind in acest moment la Spitalul din Viseu de Sus.

vom reveni cu detalii

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO EXCLUSIV: CRIMA ORIBILA - Fata de 18 ani, mama a doi copii, ucisa in bataie intr-o casa parasita din Viseu de Sus. Suspectul: concubinul a incercat sa se spanzure (actualizare) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV: Concubinul fetei a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmatiei. Detaliile terifiante ale crimei de la Viseu de Sus
Citeste
VIATA IN IADUL SCLAVIEI: "Daca fugi te omoram, te legam dupa masina, dupa cai. Te dezbracam in pielea goala si te legam de stalp"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.