EXCLUSIV: Concubinul fetei a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmatiei. Detaliile terifiante ale crimei de la Viseu de Sus

Revenim cu informatii noi referitoare la oribila crima descoperita ieri dupa-amiaza de un cioban aflat cu oile intr-o zona izolata a orasului Viseu de Sus. Acesta a descoperit cadavrul unei fete in varsta de doar 18 ani si a alertat imediat politia. Medicii sositi la fata locului nu au putut face nimic decat sa constate decesul. Victima, mama a doi copilasi, prezenta urme de violenta pe corp, dar si urme de strangulare in zona gatului.

La scurt timp a fost gasit si un tanar in varsta de 24 de ani care se spanzurase. Acesta a fost salvat si dus la Spitalul Orasenesc din Viseu de Sus de un echipaj SMURD.

Suspectul o momise pe tanara mama in cabana parasita

Surse din randul anchetatorilor ne-au precizat faptul ca suspectul ar fi chemat-o pe fata de 18 ani in zona respectiva spunandu-i ca ii va da branza pentru copilasi. Cei doi avusesera o relatie de ceva vreme doar ca fata ar fi incheiat-o de curand. Motivul pare a fi multiplele batai pe care concubinul i le-ar fi aplicat.

Crezand ca intr-adevar fostul ei iubit ii va da produsul amintit mai sus pentru copilasi, a mers la el. Acolo totul ar fi degenerat cel mai probabil din cauza geloziei suspectului. Acesta ar fi batut-o crunt. Cand a vazut ca inca traieste acesta ar fi strangulat-o cu o sarma. Apoi a plecat nu foarte departe, unde a incercat sa ii isi ia viata prin spanzurare.

A fost salvat la timp si dus la Spitalul din Viseu de Sus. Acolo astazi dimineata medicii au stabilit ca el trebuie externat, deoarece starea lui de sanatate nu mai necesita internarea. Procurorii au cerut imediat transferul lui la Spitalul de Psihiatrie Adulti din Sighetu Marmatiei, unde i se va efectua o expertiza neuro-psihiatrica pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei. Procurorii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de omor.

Cat ii priveste pe cei doi copilasi, Directiei pentru Protectia Copilului Maramures s-a autosesizat si va efectua o ancheta sociala. Deocamdata ei raman in grija rudelor apropiate mamei.

VOM REVENI

CITESTE SI:

Articolul EXCLUSIV: Concubinul fetei a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmatiei. Detaliile terifiante ale crimei de la Viseu de Sus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO EXCLUSIV: El este tanarul care a ucis-o pe tanara de 18 ani, mama a doi copilasi. Dupa crima, suspectul a trimis un mesaj mamei tinerei
Citeste
FOTO EXCLUSIV: CRIMA ORIBILA - Fata de 18 ani, mama a doi copii, ucisa in bataie intr-o casa parasita din Viseu de Sus. Suspectul: concubinul a incercat sa se spanzure (actualizare)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.