FOTO - DSP Maramures: Ancheta epidemiologica si dezinfectie la sediul Primariei Farcasa. Toti angajatii vor fi testati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures este abilitat sa va comunice ca Directia de Sanatate Publica Maramures s-a deplasat in comuna Farcasa, unde un medic epidemiolog a efectuat ancheta epidemiologica si a evaluat situatia de la nivelul primariei. De asemenea, a discutat cu toti angajatii care au intrat in contact cu edilul in ultimele 48 de ore, coroborat cu contactii directi rezultati din datele oferite de catre domnul primar, care a fost confirmat pozitiv in urma testarii la cerere.

S-a efectuat dezinfectia sediului autoritatii administratiei publice locale si au fost luate masurile specifice de protectie a personalului angajat.

Toti angajatii primariei vor fi testati, chiar daca au purtat masca de protectie in timpul programului de lucru. Primaria si Consiliul Local Farcasa isi vor desfasura activitatea cu program si personal redus, un angajat in fiecare birou pentru a prelua documente si a rezolva problemele de la nivelul unitatii administrativ-teritoriale.

De asemenea, medicul epidemiolog s-a deplasat si la o societatea comerciala, unde a discutat cu conducerea unitatii si a constatat ca au fost respectate masurile stabilite in legislatie pentru protectia si sanatatea angajatilor.

Pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru, le reamintim cetatenilor sa respecte masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de specialisti, pastrarea distantei fizice de protectie sanitara si igienizarea frecventa a mainilor.

In ultimele 24 de ore la nivelul judetului Maramures numarul maramuresenilor depistati pozitiv a ajuns la 878 (+37). Totodata alti 11 au fost confirmati pozitiv la retestare. Din fericire nu avem persoane decedate de acest virus la nivelul judetului in ultimele 24 de ore.

Articolul FOTO - DSP Maramures: Ancheta epidemiologica si dezinfectie la sediul Primariei Farcasa. Toti angajatii vor fi testati apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV VIDEO - PANICA: Un autobuz cu muncitori de la Aramis a luat foc in mers la Pribilesti
Citeste
EXCLUSIV: Urmarit de politie, un borsean a distrus 7 masini. A fost saltat cateva ore mai tarziu, de acasa (ACTUALIZARE)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.