EXCLUSIV VIDEO - PANICA: Un autobuz cu muncitori de la Aramis a luat foc in mers la Pribilesti

Incident grav in noaptea de marti spre miercuri pe drumul judetean 108E, pe raza localitatii Pribilesti (comuna Satulung).

Zeci de muncitori ai firmei Aramis Baia Mare, care erau in autobuzul care circula pe ruta Baia Mare - Iadara si ii ducea spre case a luat foc in timpul mersului.

Soferul a oprit imediat vehiculul iar muncitorii sprijiniti de localnici, pana sa ajunga pompierii, au aruncat apa cu galetile din fantanile din zona.

Toti pasagerii au reusit sa coboare la timp si nimeni nu a suferit vatamari corporale. Navetistii sustin insa ca firma care efectueaza transportul muncitorilor pentru societatea comerciala din Baia Mare ar folosi autobuze extrem de vechi si uzate, astfel ca siguranta acestora ar fi pusa in pericol.

Multumim cititorilor nostri din Pribilesti care ne-au trimis imaginile foto si video. Daca surprindeti incidente in trafic le asteptam fie pe pagina de facebook a site-ului, fie pe email: [email protected], [email protected], [email protected].

Articolul EXCLUSIV VIDEO - PANICA: Un autobuz cu muncitori de la Aramis a luat foc in mers la Pribilesti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Alerta de la Asociatia pentru protectia consumatorilor InfoCons: 106 tipuri de masti neconforme!
Citeste
FOTO - DSP Maramures: Ancheta epidemiologica si dezinfectie la sediul Primariei Farcasa. Toti angajatii vor fi testati
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.