EXCLUSIV: Urmarit de politie, un borsean a distrus 7 masini. A fost saltat cateva ore mai tarziu, de acasa (ACTUALIZARE)


Incident grav azi noapte la Borsa. Un echipaj al politiei rutiere din Borsa a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri un autoturism. Soferul acestuia se pare ca si-a continuat drumul fara stres.

Politistii au pornit in urmarirea acestuia. In goana nebuna, soferul a reusit "perfomanta" de a avaria 7 autoturisme parcate. La un moment dat acesta a abandonat autoturismul si a disparut in noapte. Alaturi de el se pare ca a disparut si un pasager din autoturism.


Politistii l-au identificat rapid. Suspectul nu ar poseda permis de conducere de nicio categorie. Conform surselor noastre el ar fi fost ridicat astazi dimineata de la domiciliu.

ACTUALIZARE: IPJ Maramures – Sase autoturisme acrosate de un tanar fara permis de conducere si aflat sub influenta bauturilor alcoolice

Azi noapte, in jurul orei 01:00, politisti din Borsa in timp ce executau serviciul de supraveghere a traficului rutier din oras au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism.

Acesta a ignorat semnalul de oprire si si-a continuat deplasarea, motiv pentru care echipajul de politie a procedat la urmarirea lui. In timpul deplasarii, conducatorul autoturismului urmarit a acrosat sase autoturisme care erau parcate pe strada Decebal din oras, dupa care acesta s-a oprit.

La volanul autoturismului politistii au identificat un tanar de 28 de ani din Borsa, care nu detine permis de conducere. De asemenea acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV: Urmarit de politie, un borsean a distrus 7 masini. A fost saltat cateva ore mai tarziu, de acasa (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO - DSP Maramures: Ancheta epidemiologica si dezinfectie la sediul Primariei Farcasa. Toti angajatii vor fi testati
Citeste
Controale in Maramures pentru prevenirea raspandirii SARS COV 2
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.