Focuri de arma si tigari confiscate la bistra

Ieri, 28 ianuarie, in jurul orei 23.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana.

Politistii de frontiera au observat in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Bistra, judetul Maramures, un grup de persoane care transporta colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul tarii.

Ei au actionat imediat pentru interceptarea celor in cauza, folosind somarea prin voce, moment in care barbatii au abandonat coletele si au incercat sa fuga.

Astfel, au folosit armamentul din dotare, tragand un foc de avertisment in plan vertical, insa nici de aceasta data cei in cauza nu s-au supus, dispersandu-se in directii diferite.
Imediat, au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin despre eveniment. La fata locului au fost descoperite 12 colete cu tigari care au fost transportate la sediul sectorului, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.936 pachete tigari, in valoare de aproximativ 70.000 lei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la finalizare urmand a se lua masurile legale ce se impun.

 

Furturi de telefoane mobile, bani, adidasi, sticle cu vin si cateva sampoane, in baia mare, ruscova si grosi
Citeste
Stii cu banii: 10.000 de romani au beneficiat de educatie financiara prin intermediul jocurilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.