Furturi de telefoane mobile, bani, adidasi, sticle cu vin si cateva sampoane, in baia mare, ruscova si grosi

Prima incercare, primul esec: Un tanar de 21 de ani, din Finteusu Mic, care a vrut sa isi schimbe telefonul mobil, a fost tentat de oferta unui centru comercial situat pe strada Victoriei din Baia Mare si l-a "achizitionat" fara a plati contravaloarea.

Practic, fapta s-a comis la 24 ianuarie, insa politia a fost sesizata cu privire la comiterea furtului abia ieri, 28 ianuarie. Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au actionat cu operativitate si profesionalism, reusind in cateva ore sa-l identifice. Tanarul, aflat la prima incercare de acest gen, este cercetat acum sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Un alt telefon mobil si suma de 500 de lei au fost sustrasi ieri dintr-o locuinta din comuna Ruscova. Dupa ce au fost sesizati cu privire la comiterea faptei, politistii au intervenit cu promptitudine, reusind sa recupereze si sa restituie partii vatamate atat telefonul cat si banii.

Din primele verificari a rezultat ca persoana banuita de comiterea faptei este nimeni altul decat ginerele victimei. Si in acest caz politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Si politistii Sectiei 1 Politie Rurala Grosi au solutionat un furt din locuinta, comis saptamana trecuta. De aceasta data este vorba despre doi tineri din localitatea Coltau, care si-au riscat libertatea pentru… o pereche de adidasi, doua sticle de vin, un mixer si cateva sampoane. Investigatiile politistilor au relevat ca cei doi banuiti au patruns in locuinta unui consatean prin efractie, in intervalul 24 – 25 ianuarie a.c.

Politistii au recuperat toate bunurile sustrase iar pe numele celor doi tineri au intocmit dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si continua cercetarile pentru documentarea intregii lor activitati infractionale.

Inca doua zile calde, dominate de ploi
Citeste
Focuri de arma si tigari confiscate la bistra
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.