Stii cu banii: 10.000 de romani au beneficiat de educatie financiara prin intermediul jocurilor

Aproape 10.000 de romani s-au bucurat de o forma inedita de educatie financiara, prin platforma de jocuri online Stii cu banii, lansata la jumatatea lunii octombrie, anul trecut.

Conceputa ca o extensie a portalului SigurantaFinanciara.ro, platforma online include 12 jocuri, cu diferite praguri de dificultate, care combina divertismentul cu educatia financiara.

Fiecare utilizator care parcurge jocurile trece de la notiuni elementare, pana la intrebari aplicate, iar intreaga experienta are scopul de a transmite mai clar si mai eficient informatiile care pot asigura un plus de sanatate financiara, pentru romani.

Cu o durata medie de 4:17 minute pentru fiecare sesiune, romanii care au accesat platforma au luat doze multiple de educatie financiara, cu acces si explicatii, in diferite forme si sub diverse tipuri de joc, la peste 150 de termeni financiari utili pentru viata de zi cu zi.

Mai mult, ca efect direct al succesului inregistrat de initiativa Stii cu banii, Provident Financial Romania integreaza de acum, in www.sigurantafinanciara.ro, unul dintre cele mai accesate jocuri din platforma – Spanzuratoarea – pentru a da posibilitatea utilizatorilor sa acceseze oricand si oriunde jocul.

Toti cei aproape 400 de termeni inclusi in Spanzuratoarea provin din sfera financiara si arata si noilor vizitatori ai site-ului, intr-un mod interactiv, o parte a continutului disponibil in platforma de educatie financiara.

Platforma este accesibila oricand, de oriunde, atat prin laptop, cat si prin smartphone sau tableta, iar, pana in prezent, aproape 60% dintre utilizatori au accesat Stii cu banii de pe un dispozitiv mobil, fie tableta, fie telefon. Dintre acestia, peste 94% folosesc terminate cu sistem de operare Android, iar sub 6% utilizeaza iOS.

Provident dezvolta si sustine diverse proiecte de responsabilitate sociala – programe de educatie financiara, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate – in care a investit pana acum peste 1 milion de euro.

Focuri de arma si tigari confiscate la bistra
Citeste
A furat din casa socrilor, crezand ca va scapa de dosar penal
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.