FAURESTI: Accident produs de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice

Ieri, la ora 19.26, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus, a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca pe DJ 182 C, pe raza localitatii Fauresti, a avut loc un accident rutier.
Politistii ajunsi la fata locului au identificat autoturismul aflat in afara partii carosabile, avariat. Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat din Dumbravita.
Acesta a relatat faptul ca pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si s-a oprit cu autoturismul intr-un copac.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/ l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orasenesc Targu-Lapus, unde i-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Aproape 600 de sanctiuni aplicate de politisti pentru abateri rutiere constatate in week-end-ul care tocmai s-a incheiat

In perioada 17 - 19 iulie, politistii maramureseni au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie. Au fost organizate mai multe actiuni, pe raza intregului judet.
Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt prioritati ale politistilor maramureseni.
In acest week-end politistii au depistat 11 persoane care au comis infractiuni rutiere contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.
Pentru neregulile constatate au aplicat 581 de sanctiuni contraventionale. Ca masura complementara s-a dispus retinerea a 86 de permise de conducere si retragerea a 19 certificate de inmatriculare.
Valoarea amenzilor aplicate a depasit 268.000 de lei.
Actiunile politistilor maramureseni pentru siguranta cetatenilor continua. Recomandam soferilor sa fie precauti, sa nu depaseasca viteza legala, sa nu efectueze depasiri riscante si sa nu consume alcool inainte de a urca la volan! Iar cei care nu detin permis de conducere sa nu conduca pe drumurile publice!

Articolul FAURESTI: Accident produs de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PRELUARE ACTUALMM: Vanzatoare lovita de o femeie dupa ce i-a cerut sa isi puna masca pe fata in magazin (VIDEO)
Citeste
MASURI: Fata de cei doi tineri din Somcuta Mare care au furat un autoturism s-a luat masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.