MASURI: Fata de cei doi tineri din Somcuta Mare care au furat un autoturism s-a luat masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile

Fata de cei doi tineri din Somcuta Mare retinuti pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, furt in scop de folosinta si furt calificat s-a luat masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Totodata, politistii din Seini au emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile pe numele tinerei de 25 de ani, din Salaj, care este banuita de comiterea a doua furturi pe raza localitatii.

De asemenea politistii Serviciului de Investigatii Criminale Maramures - Biroul Urmariri au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii emise de Judecatoria Baia Mare.

Astfel, un barbat de 42 de ani, din Baia Mare este condamnat la 4 ani, 11 luni si 10 zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de contrabanda si o femeie de 53 de ani este condamnata la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru comiterea aceleiasi infractiuni.
Cei doi condamnati au fost depusi in Penitenciarul Baia Mare, respectiv Penitenciarul Gherla – Sectia Exterioara Cluj-Napoca.

Articolul MASURI: Fata de cei doi tineri din Somcuta Mare care au furat un autoturism s-a luat masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FAURESTI: Accident produs de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice
Citeste
VIOLENtA IN FAMILIE: Inca cinci noi ordine de protectie emise de politistii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.