PRELUARE ACTUALMM: Vanzatoare lovita de o femeie dupa ce i-a cerut sa isi puna masca pe fata in magazin (VIDEO)

Caz absolut incredibil petrecut astazi, 20 iulie, intr-un magazin alimentar din zona Pietei Revolutiei (platou) din municipiul Baia Mare. O vanzatoare a fost pur si simplu umilita de catre o femeie, printr-un gest inexplicabil. ActualMM va prezinta in exclusivitate detaliile incidentului, dar si imaginile surprinse de camerele de supraveghere din societatea comerciala.

Totul s-ar fi intamplat dupa ce o femeie a intrat in magazin cu scopul de a plati mai multe facturi, insa fara a purta masca de protectie pe fata, conform legii. Mai mult, dupa cum se poate observa in imaginile surprinse de camere, aceasta tinea masca de protectie... in mana. Una dintre vanzatoarele aflate in magazin i-a cerut de mai multe ori femeii sa respecte masurile de protectie si sa isi puna masca pe fata. Pentru ca aceasta a refuzat, angajata magazinului a decis sa nu o mai serveasca si i-a intins facturile. In urmatoarea secunda, agresoarea a pleznit-o cu putere pe vanzatoare, dupa care a iesit in graba din magazin inainte de sosirea echipei de interventie a firmei de paza.

Conform informatiilor noastre, se pare ca angajata magazinului ar fi vrut sa depuna plangere pentru lovitura incasata, insa politistii i-ar fi transmis ca pentru a depune plangere e nevoie de un certificat medico-legal. Asteptam un punct de vedere din partea IPJ Maramures cu privire la acest caz.

Din pacate, cazurile de violenta fizica ori verbala au devenit din ce in ce mai dese prin magazinele si supermarket-urile din tara, majoritatea fiind provocate de catre persone care nu sunt de acord sa respecte masurile de protectie.

Va avertizam, urmeaza imagini video socante:

Adrian Barbur / ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Vanzatoare lovita de o femeie dupa ce i-a cerut sa isi puna masca pe fata in magazin (VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Sfintirea picturii murale si Sfanta Liturghie Arhiereasca in Parohia Valea Satului - Stramtura (GALERIE FOTO)
Citeste
FAURESTI: Accident produs de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.