EXCLUSIV: FOTO/VIDEO - O mama din Bozanta Mica si-a ucis copilul de 10 ani, sufocandu-l in somn. Fratele mai mic a sunat dupa ajutor. Femeia ar fi incercat sa se sinucida (ACTUALIZARE 3)

Nebunie mare la Bozanta Mica, comuna Recea. O femeie si-a ucis baietelul in varsta de doar 10 ani, sufocandu-l in somn. Apoi aceasta ar fi incercat sa se sinucida. Ea a fost salvata de echipajul medical de Ea a fost salvata de echipajul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures.. Din pacate pentru micut nu s-a mai putut face nimic.

Alarma s-a dat la ora 8.15 astazi dimineata. Localnicii au fost cei care au sunat disperati la 112 si au cerut ajutor. Imediat zona a fost impanzita de politisti si echipaje medicale.

Procurorii au deschis dosar penal pe numele femeii pentru ucidere. Deocamdata nu se stie din ce motiv femeia si-a omorat baiatul. Localnicii spun ca ea locuia singura, fiind despartita de sot.

ACTUALIZARE 1

Conform informatiilor furnizate de localnici femeia a fost profesoara si avea doi copii: un baiat de 10 ani si un baiat de 4 ani. Oamenii spun ca micutul de 4 ani a sunat dupa ajutor spunandu-le rudelor care mama lui vrea sa ii omoare fratiorul.

Se pare ca femeia, pe nume Camelia P., a lucrat ca invatatoare la Colegiul de Arte din Baia Mare.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures

Astazi, in jurul orei 08:30, politistii au fost sesizati prin apel la SNUAU 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozanta Mica.

S-a constituit echipa complexa de cercetare, condusa de un procuror si s-a efectuat cercetarea la fata locului.

Corpul a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare in vederea efectuarii necropsiei.

Cazul a fost preluat de catre procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

ACTUALIZARE 3 - Surse

Oamenii povestesc ca femeia a divortat in urma cu 5 ani cand s-a intors din Statele Unite ale Americii. De atunci ar fi fost depresiva. Inainte de a pleca in SUA a fost cadru didactic in localitate, iar dupa intoarcerea in tara era invatatoare la Liceul de Arte din Baia Mare.

Satenii spun ca baiatul cel mic s-a ascuns cand a vazut ca fratele lui este sufocat de mama si a reusit sa sune un vecin. Inainte ca acesta sa ajunga femeia a baut o substanta necunoscuta. Ea este acum la terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare in stare grava.

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV: FOTO/VIDEO - O mama din Bozanta Mica si-a ucis copilul de 10 ani, sufocandu-l in somn. Fratele mai mic a sunat dupa ajutor. Femeia ar fi incercat sa se sinucida (ACTUALIZARE 3) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

RUTIERE: Accident cu o victima la Viseu de Sus, minor depistat de politisti conducand o motocicleta neinmatriculata la Barsana
Citeste
EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Fiul unui fost preparator fizic de la FC Baia Mare gasit mort intr-o casa parasita din Boiu Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.