EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Fiul unui fost preparator fizic de la FC Baia Mare gasit mort intr-o casa parasita din Boiu Mare

Fiul unui fost preparator fizic de la echipa de fotbal FC Baia Mare (cand activa in Divizia A a Romaniei) a fost gasit astazi dimineata mort intr-o casa parasita din comuna Boiu Mare.

Descoperirea a fost facuta de un localnic care a alertat imediat politia la 112. La fata locului s-a deplasat si un echipaj SMURD care a constatat decesul.

La examinarea exterioara a cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului.

Conform informatiilor primite de la localnici barbatul era din Baia Mare si locuia de ceva vreme in imobilul parasit.

Criminalistii IPJ Maramures au deschis o ancheta pentru a stabili exact circumstantele in care s-a produs decesul.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Astazi, la ora 09:45, politistii din cadrul Postului de Politie Boiu Mare au fost sesizati cu privire la faptul ca unui barbat de 51 de ani din comuna Boiu Mare i s-a facut rau.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, dar barbatul a decedat.

Corpul barbatului a fost transportat la Spitalul Judetean Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Fiul unui fost preparator fizic de la FC Baia Mare gasit mort intr-o casa parasita din Boiu Mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV: FOTO/VIDEO - O mama din Bozanta Mica si-a ucis copilul de 10 ani, sufocandu-l in somn. Fratele mai mic a sunat dupa ajutor. Femeia ar fi incercat sa se sinucida (ACTUALIZARE 3)
Citeste
ACTUALIZARE 3/ CRIMA ODIOASA IN MARAMURES – O femeie din Bozanta Mica si-a ucis copilul,sufocandu-l in somn. Detalii halucinante
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.