RUTIERE: Accident cu o victima la Viseu de Sus, minor depistat de politisti conducand o motocicleta neinmatriculata la Barsana

Aseara, in jurul orei 21.45, politistii din Viseu de Sus s-au deplasat pe DN 18 pe raza localitatii unde a avut loc un accident de circulatie soldat cu o victima. In urma verificarilor efectuate politistii au constatat faptul ca un tanar de 19 ani in timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, intr-o curba la dreapta, a intrat in derapaj si s-a rasturnat pe plafon, in curtea unui imobil, la o distanta de 20 de metri fata de DN 18.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unei tinere de 19 ani care se afla in calitate de pasager pe locul din dreapta fata si care a fost transportata, cu mijloace proprii, la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus, unde a ramas internata sub supraveghere medicala
Politistii au testat conducatorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tanarul a fost condus la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus, unde i s-au recoltat mostre de sange si urina, in vederea stabilirii prezentei in organism a substantelor psihoactive.
In cauza se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de "vatamare corporala din culpa".

Ieri, politistii din Ocna Sugatag in timp ce efectuau controlul si supravegherea traficului rutier pe D.J.185 Valea Muntelui din localitatea Barsana au oprit pentru verificari o motocicleta care nu avea montate placute cu numarul de inmatriculare.

In urma verificarilor, politistii au identificat conducatorul motocicletei ca fiind un tanar de 17 ani din Barsana si au constatat ca motocicleta nu este inmatriculata.

In cauza se efectueaza cercetari fata de minor, sub aspectul comiterii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Articolul RUTIERE: Accident cu o victima la Viseu de Sus, minor depistat de politisti conducand o motocicleta neinmatriculata la Barsana apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

BORSA, BAIA SPRIE: Material lemnos confiscat de politisti
Citeste
EXCLUSIV: FOTO/VIDEO - O mama din Bozanta Mica si-a ucis copilul de 10 ani, sufocandu-l in somn. Fratele mai mic a sunat dupa ajutor. Femeia ar fi incercat sa se sinucida (ACTUALIZARE 3)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.