FOTO EXCLUSIV: El este tanarul care a ucis-o pe tanara de 18 ani, mama a doi copilasi. Dupa crima, suspectul a trimis un mesaj mamei tinerei

Revenim asupra subiectului de la Viseu de Sus unde ieri dupa amiaza, Bianca (18 ani), mama a doi copilasi, a fost ucisa intr-un mod barbar de un tanar de 24 ani.

Conform unor surse suspectul se numeste Claudiu Zelujec (24 ani). Pe pagina lui de facebook are doua fotografii cu Bianca, datate 7 si 19 aprilie 2017. In prima poza, Bianca este insarcinata cu primul copilas, iar in cea de-a doua sunt amandoi.

Oamenii povestesc cu groaza despre acest caz. Ei spun ca aseara, dupa comiterea crimei, mama tinerei si sora acesteia ar fi primit un mesaj prin care erau anuntate "sa aiba grija de copii pentru ca Bianca nu se mai intoarce".

Aceiasi oameni sustin ca familia tinerei nu are posibilitati materiale si ca ar fi luat bani imprumut pentru a o putea ingropa pe tanara.

Detalii despre caz

Articolul FOTO EXCLUSIV: El este tanarul care a ucis-o pe tanara de 18 ani, mama a doi copilasi. Dupa crima, suspectul a trimis un mesaj mamei tinerei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Maramures: Trimis in judecata de DNA si pentru trafic de influenta, si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor
Citeste
EXCLUSIV: Concubinul fetei a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmatiei. Detaliile terifiante ale crimei de la Viseu de Sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.