EXCLUSIV - ACCIDENT DE MUNCA SOCANT / ACTUALIZARE: Un muncitor de la Aramis si-a prins piciorul intr-un utilaj de presat

Incident grav aseara la societatea comerciala Aramis din Baia Mare. Un muncitor si-a prins un picior intr-un utilaj de presat.

Conform primelor informatii se pare ca muncitorul s-ar fi urcat pe utilajul respectiv fara a respecta normele de protectie a muncii pentru ca masinaria s-ar fi blocat.

Deocamdata nu se stie daca el a fost trimis acolo de un angajat cu functie superioara sau acesta a decis singur sa rezolve situatia creata.

Un echipaj medical a intervenit de urgenta.

Pana in acest moment nu am primit informatii oficiale nici din partea Politiei, nici a Inspectoratului Teritorial de Munca.

Multumim cititorilor nostri pentru fotografiile furnizate.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Aseara, 10 noiembrie, in jurul orei 19.00, politistii Biroului de Investigatii Criminale din Baia Mare au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul ca& un angajat al unei societati comerciale din municipiu, aflandu-se& in timpul programului de lucru, a suferit un accident de munca.

Din verificarile efectuate la fata locului politistii au constatat faptul ca un tanar de 22 de ani din Somcuta Mare, in calitate de angajat in cadrul societatii comerciale, si-a parasit linia de munca, pentru a interveni in sprijinul unui alt coleg, iar la un moment dat si-a pierdut echilibrul si si-a prins glezna piciorului stang, in lagarele laminorului din componenta unui utilaj, suferind astfel leziuni la nivelul gleznei.

La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a transportat victima la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca.

Articolul EXCLUSIV - ACCIDENT DE MUNCA SOCANT / ACTUALIZARE: Un muncitor de la Aramis si-a prins piciorul intr-un utilaj de presat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

RUTIERE: Trei maramureseni sunt cercetati pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului
Citeste
NE-A VENIT RANDUL / ACTUALIZARE: Baia Mare intra azi in carantina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.