RUTIERE: Trei maramureseni sunt cercetati pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului

Ieri, 10 noiembrie, ora 14.00, politistii din Targu Lapus au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Liviu Rebreanu din oras. La volanul acestuia a fost identificat un barbat de 39 de ani din Baiut.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.96 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orasenesc Targu Lapus, pentru prelevarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodata, politistii din cadrul Sectiei 4 Leordina si Salistea de Sus au oprit pentru control doua autoturisme care erau conduse de catre doi tineri de 24 respectiv 27 de ani.

Ambii emanau halena alcoolica, motiv pentru care li s-a solicitat sa efectueze o testare cu aparatul etilotest, dar acestia au refuzat, fapt pentru care au fost condusi la spital in vederea prelevarii mostrelor biologice de sange.
In toate cazurile cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.


Articolul RUTIERE: Trei maramureseni sunt cercetati pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Patru maramureseni cercetati pentru contrabanda si 18.000 de pachete cu tigari confiscate in urma unei perchezitii in Sarasau
Citeste
EXCLUSIV - ACCIDENT DE MUNCA SOCANT / ACTUALIZARE: Un muncitor de la Aramis si-a prins piciorul intr-un utilaj de presat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.