Furnizarea apei, intrerupta in 7 localitati maramuresene, dar si un cartier din Baia Mare

LUCRARI LA RETEA Maramuresenii din mai multe localitati din judet vor ramane fara apa potabila la robinete azi, 20 februarie, timp de cateva ore. Sistarea furnizarii de apa potabila de catre societatea VITAL vine ca urmare a unor lucrari necesare de reparatii la reteaua de distributie a apei potabile.

Astfel, intre orele 9:00 si 14:00, furnizarea apei va fi sistata in localitatile Rus, Sindresti, Unguras, Berinte, Grosi, Satu Nou de Sus si Ocolis.

Tot din cauza unor lucrari de reparatii la retea, mai multe strazi din Baia Mare, dar si un intreg cartier, vor ramane timp de cateva ore fara apa la robinete.

Mai exact, sistarea furnizarii de apa va avea loc intre orele 9:00 si 14:00 in cartierul Firiza si strazile Valea Neagra si Dealul Grosului.

Chiar daca aceste lucrari creeaza disconfort, SC VITAL SA ii asigura pe cetateni ca sunt necesare pentru a imbunatatii serviciile de furnizare a apei si canalizare oferite, dar si pentru a asigura tuturor locuitorilor accesul in conditii optime al acestor servicii.

ActualMM

Doua masini distruse la intersectia dintre bd. Bucuresti si strada Culturii
Citeste
Tragedie pe sosele. Un sofer de 19 ani a luat cu el doua vieti
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.