Descinderi ale mascatilor in borsa

Sursele BaiaMare24.ro ne-au informat ca la aceasta ora are loc o perchezitie domiciliara in zona Repedea, din Borsa.

Conform acestora se pare ca la o vila de pe Repedea sunt doua echipaje de politie si o duba cu mascati.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale oferite de IPJ Maramures in urma perchezitiilor din Borsa au fost ridicate un numar de 7 arme.

"Azi, 27 martie, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Maramures, impreuna cu politistii din Borsa si Viseu de Sus, au efectuat trei perchezitii domiciliare la locuintele si dependintele a doua persoane cercetate pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Au fost confiscate sapte arme, munitie si alte obiecte de vanatoare".

"Vizati de cercetarile politistilor au fost un tanar de 27 de ani si un barbat de 52 de ani, ambii din orasul Borsa. Mandatele de perchezitie domiciliara au fost emise de Judecatoria Dragomiresti in continuarea cercetarilor efectuate intr-un dosar penal inregistrat in 2018.

La una dintre locatiile perchezitionate politistii au gasit mai multe bunuri detinute ilegal, printre care sase arme de vanatoare letale si una neletala, amortizor confectionat artizanal, 700 gr pulbere, 20 capsule nepercutate, 99 de cartuse, obiecte de vanatoare , trofee de cerb, caprior si mistret, precum si 17 kg de vanat. Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii.

Verificarile efectuate de politisti in bazele de date indica faptul ca proprietarul locuintei in care au fost gasite bunurile, respectiv barbatul de 52 de ani, nu este autorizat pentru a detine, purta si folosi arme si munitii.

In cauza, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, continua urmarirea penala fata de acesta pentru comiterea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fata drept.

Preluare BaiaMare24.ro.

Romania s-a trezit astazi off-line
Citeste
12.000 de copii din corurile Cantus Mundi sarbatoresc "Ora Pamantului" in 85 de localitati din Romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.