Depistati in trafic de politisti conducand un autoturisme neinmatriculate si fara permis de conducere, accident in rodina

Ieri, la ora 17:50, politistii din Tautii Magheraus, au oprit in trafic pentru control un autoturism, in localitatea Nistru. Politistii au constatat in urma verificarilor efectuate ca la volan se afla un barbat de 63 de ani din localitate, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus nu este inmatriculat.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Doi tineri depistati conducand fara permis de conducere

Aseara, la ora 20.25, politistii din municipiul Baia Mare au oprit pentru control un autoturism pe strada Republicii din oras. La volan politistii au identificat un tanar de 18 ani, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie si nu a detinut vreodata.

Totodata, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza localitatii Ieud, au observat ca un autoturism a stins luminile de intalnire si a virat brusc pe o strada laturalnica dupa care a oprit.
La scurt timp a fost identificat conducatorul autoturismului ca fiind un tanar de 19 ani din localitate. In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si autoturismul pe care l-a condus are RCA expirata.
Conducatorilor auto li s-au intocmit dosare penale si se continua cercetarile, urmand a se dispune masuri legale fata de acestia.

Accident rutier cu victima in Rodina

Ieri, ora 11.00, politistii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 108/D, in localitatea Rodina.

La fata locului, politistii au identificat un barbat de 48 de ani, din Comuna Oarta de Jos, care a condus regulamentar un autoturism din directia Farcasa spre Cehu Silvaniei. Intr-o curba la dreapta acesta a intrat in coliziune cu un ATV, care era condus de catre un barbat de 36 de ani din localitate. Acesta din urma a iesit pe DJ108/D, din curtea unui imobil, fara sa se asigure.
In urma verificarilor, politistii au constatat ca ATV- ul nu este inmatriculat si nu figureaza cu ITP si RCA valabile, iar conducatorul acestuia nu purta casca in momentul producerii accidentului rutier.
Ambii conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri.
In urma accidentului a rezultat ranirea barbatului de 36 de ani, care a fost transportat la Spitalul "Doctor Constantin Opris" Baia Mare, unde ramane internat.

In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul neinmatriculat.

Preot din baia mare, inger pazitor pentru varstnici in pandemie
Citeste
Trei maramureseni au vrut sa traga in piept politistii cu adeverinte false
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.