Trei maramureseni au vrut sa traga in piept politistii cu adeverinte false

Politistii au actionat si ieri pe drumurile publice din judet pentru prevenirea infractiunilor rutiere, dar si pentru identificarea si sanctionarea cetatenilor care nu respecta prevederile legale. Politistii au depistat trei persoane care au comis infractiuni.

In jurul orei 15, politistii din Cavnic au oprit pentru control un autoturism si o autoutilitara pe strada Rotunda din localitate. In urma verificarilor documentelor prezentate politistilor, s-a constatat faptul ca o pasagera din autoturism, o femeie de 45 de ani din Salistea de Sus, a prezentat politistilor o adeverinta de serviciu cu date false, iar in aceeasi situatie s-a aflat si soferul autoutilitarei, un barbat de 32 de ani din Poienile de Sub Munte.

Totodata, politistii din Seini impreuna cu politistii Serviciului Rutier, au oprit pentru control un autoturism pe DN 1C, la iesirea din localitatea Seini spre Satu Mare. Politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un barbat de 35 de ani din Bozanta Mare, care a prezentat o adeverinta permanenta eliberata de un angajator. In urma verificarilor, politistii au constatat ca barbatul figureaza cu contractual de munca incheiat din ianuarie 2020.
In toate cauzele se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Politistii au verificat peste 400 de persoane si au aplicat 40 de sanctiuni contraventionale pentru abaterile la regimul circulatiei. Ca masura complementara, s-au retinut doua permise de conducere si doua certificate de inmatriculare.
Politistii maramureseni vor actiona in continuare, atat pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii, cat si in sistem integrat, impreuna cu celelalte structuri teritoriale cu atributii, pentru impunerea normelor legale in timpul starii de urgenta.

Depistati in trafic de politisti conducand un autoturisme neinmatriculate si fara permis de conducere, accident in rodina
Citeste
Bilantul mortilor a ajuns la 387
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.