Fetita de 6 ani disparuta ieri din repedea este cautata de sute de persoane

In aceasta dimineata, la ora 09.00, au fost reluate cautarile in cazul micutei Valentina Rusnac, fetita in varsta de sase ani, disparuta vineri dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, din fata casei in care locuia familia sa in chirie.

In total, vineri, aproximativ 150 de persoane au participat la cautari, insa timpul a fost scurt pana la inserare, a si plouat, astfel ca nu s-au gasit indicii despre unde s-ar afla fetita. La fel ca si ieri, la cautari va participa si un caine de urma, probabil cel mai important sprijin pentru gasirea fetitei.

Numarul persoanelor care vor participa la cautari ar putea creste, conform informatiilor furnizate de primarul Ioan Miculaiciuc. Mai ales ca participa atat voluntari din Repedea, cat si din localitatile invecinate.

Exista trei ipoteze. Una, ca Valentina s-ar fi dus catre paraul Tomnatec, asa cum a indicat sora sa, cu care se juca in curte. In acest scenariu, gandurile tuturor merg catre ce este mai rau. Apele paraului erau umflate, iar daca fetita a fost luata de puhoaie, exista varianta inecului. Iar in acest caz, cautarile, pe langa ca s-ar termina cu un rezultat tragic, ar fi ingreunate de debitul cursului de apa.

A doua varianta este ca ar fi urcat pe vale, asa cum a luat urma cainele politist la inceput. Insa, patrupedul a renuntat la acea urma, poate si din cauza ploilor care au cazut recent. Acestea au ingreunat situatia.

A treia, despre care se vorbeste prin sat, insa este foarte putin probabila, este ca ar fi fost rapita. Unii localnici spun ca fetita se afla in fata casei in jurul orei 14.30, astfel ca ea nu a disparut la ora 14.00, ci in jurul orei 15.00. Totusi, pana s-a dat alerta si s-a facut mobilizarea generala, se facuse deja ora 17.00.

Sursa info: AxaNews.ro.

Pilotul ar fi trait inca 24 de ore dupa impactul cu solul
Citeste
Cum arata mancarea servita nevoiasilor la cantina de ajutor social
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.