Criminalul elevei din Baia Mare AVEA DISCERNAMANT cand a ucis-o intr-un mod cat se poate de barbar

INFORMATIE DE ULTIMA ORA  Informatie de ultima ora venita din partea Parchetului de pe langa Tribulalul Maramures, in urma examinarii psihiatrice a lui C. Cristian Mihai, tanarul de 21 de ani care si-a ucis zilele trecute iubita, T. Carmen-Andreea, in varsta de 18 ani.

ActualMM.ro v-a prezentat in exclusivitate atat imagini cat si informatii extrem de relevante din ancheta derulata de procurori. Avand in vedere faptul ca suspectul ar fi ras la momentul descoperirii trupului tinerei, dar si in sectia de Politie , a existat suspiciunea ca acesta ar avea probleme psihice. Nimeni nu a vrut sa creada ca e posibil ca cineva cu discernamant sa ucida intr-un mod atat de salbatic, fara sa aiba nici o remuscare.

La cateva zile de la internarea tanarului in Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei, a venit si verdictul: Cristian AVEA DISCERNAMANT in momentul in care a ucis-o cu cruzime pe Carmen, iubita sa, apoi a ingropat-o pe jumatate la marginea unui camp arat din judetul Satu Mare.

Citeste si: http://www.actualmm.ro/doua-judete-in-lacrimi-carmen-va-fi-condusa-maine-pe-ultimul-drum-de-care-familie-prieteni-si-apropiati/

Va redam mai jos comunicatul oficial transmis de catre Parchet:

"Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, au dispus, la data de 12.03.2020, punerea in miscare a actiunii penale impotriva inculpatului CCM pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal prevazuta de art. 205 alin.1 Cod penal si omor calificat prevazuta de art. 188 alin.1, art. 189 alin.1 lit.a,h Cod penal cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal.

In cauza s-a retinut ca la data de 05.03.2020, inculpatul CCM impreuna cu victima TCA s-au deplasat cu un autovehicul in municipiul Satu Mare si in imprejurimi. Pe parcursul acestor deplasari, inculpatul a exercitat acte de constrangere psihica asupra victimei lipsind-o de libertate. In noaptea de 5/6 martie 2020, in apropierea lcoalitatii Dorolt, din judetul Satu Mare, prin aceleasi mijloace de constrangere, inculpatul a condus victima pe un camp arat, unde a exercitat asupra ei acte de violenta fizica, lovind-o cu pumnii si cu obiecte contondente, iar apoi, inculpatul a suprimat viata victimei innecand-o in apa unui sant.

In vederea ascunderii urmelor infractiunii inculpatul a ingropat pe camp cadavrul victimei, telefoanele acesteia si alte mijloace de proba. Ulterior, la data de 08.03.2020 inculpatul a incercat sa paraseasca tara, fiind depistat la punctul de trecere a frontierei Petea si predat organelor de politie. Pe parcursul urmaririi penale inculpatul a fost expertizat din punct de vedere psihiatric constatandu-se ca a avut discernamantul pastrat la momentul savarsirii infractiunii.

La data de 12.03.2020 s-a dispus retinerea inculpatului pentru 24 de ore, urmand ca in cursul aceleiasi zile dosarul sa fie inaintat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Precizam ca, punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal, reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadqrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie".

ActualMM

ACTUALIZARE/ EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Noi imagini cu criminalul dupa ce a fost retinut si cu anchetatorii chiar cand au ajuns la locul crimei

EXCLUSIV ACTUALMM.RO/ ACTUALIZARE 2- Tanara disparuta in Baia Mare a fost gasita moarta, ingropata pe un camp din Satu Mare. Criminalul ar fi chiar iubitul ei

Se vor oficia totusi slujbe in lacasele de cult din Maramures
Citeste
Noi masuri pentru sprijinirea cetatenilor pe fondul pandemiei de Coronavirus
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.