CICARLAU: Identificati dupa comiterea unui furt de acumulatoare. Un tanar retinut pentru 24 de ore

Luni, 13 iulie a.c., politistii din Tautii Magheraus au fost sesizati cu privire la faptul ca au fost sustrase acumulatoarele aplicate pe excavatoarele unei societati comerciale. Acestea erau situate pe malul drept al raului Somes in localitatea Cicarlau.
In urma verificarilor, politistii ajunsi la fata locului au gasit 4 acumulatoare de excavatoare aruncate pe marginea drumului, paralel cu raul Somes, iar la aproximativ 700 de metri distanta a fost gasit un autoturism, abandonat.
Politistii au identificat doi tineri, ambii de 18 ani, din Baia Mare, care au utilizat autoturismul abandonat si care sunt banuiti de comiterea furtului.
Politistii au mai constatat ca tanarul care a condus autoturismul gasit abandonat nu detine permis de conducere.
In cauza fata de conducatorul auto se efectueaza cercetari, sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. In baza probatoriului administrat politistii au dispus masura retinerii acestuia pentru 24 de ore.
Fata de cel de-al doilea tanar se efectueaza cercetari privind savarsirea infractiunii de furt calificat.

Articolul CICARLAU: Identificati dupa comiterea unui furt de acumulatoare. Un tanar retinut pentru 24 de ore apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

MASURI PRIVIND PREVENIREA RASPANDIRII COVID-19: Zonele aglomerate, centrele comerciale, terasele si mijloacele de transport in comun luate la puricat de politisti
Citeste
INFRCAtIUNI RUTIERE: Un barbat din Ciuta s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a incredintat scuterul fiului sau minor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.